KÖLTÖZTETÉS GYŐR

Költöztetés Győr, akkor Express Fuvar

Az Express Fuvar 2014 óta a szállítási és költöztetési szektor egyik meghatározó szereplője. Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása a legfőbb célkitűzésünk, és ezt magas színvonalú szolgáltatásainkkal biztosítjuk. Győr városában a költöztetés rutinművelet számunkra. Győr városát kívül-belül ismerjük, így a költöztetés itt számunkra nem jelent problémát. Profi csapatunk és jól karbantartott járműparkunk minden kihívásnak megfelel. Legyen szó nehéz bútorokról vagy zongoráról, nálunk jó kezekben van.

Miért minket válasszon?
 • Egyedi logisztikai megoldásokat kínálunk, hogy a költöztetés zökkenőmentes legyen.
 • Több éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Pontosság és elérhetőség jellemzi minket.
 • Modern és megbízható járműflottával rendelkezünk.
 • Értéktárgyai biztonságban vannak nálunk.
 • Precíz és udvarias munkatársak.
 • Versenyképes árak.

Mire van szükségünk az ajánlatkészítéshez?
 • Honnan – hová? – Indulási és célállomás
 • A szállítandó tárgyak listája (méretekkel, esetleg súlyokkal).
 • Lift használatának lehetősége és teherbírása.
 • Parkolási körülmények.

Legalább 1-2 héttel a tervezett költöztetés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön számára legmegfelelőbb időpontot találjuk meg. A fenti információk alapján ajánlatot készítünk Önnek a megfelelő méretű autó és megfelelő létszámú költöztető csapat feltüntetésével.


További szolgáltatások

Bútorszerelés: Munkatársaink segítenek a bútorok szétszerelésében is, a könnyebb szállítás érdekében. Amennyiben ezt a szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, kérjük a kapcsolatfelvételnél jelezze, hogy a költöztetés időtartamába bele tudjuk kalkulálni.


Csomagolási tippek a Zökkenőmentes Költözéshez

A költözés ideális alkalmat kínál a felesleges tárgyaktól való megszabadulásra. Ha már túl van ezen a fázison, itt az ideje a csomagolásnak. Íme néhány hasznos tanácsunk, hogy minden gördülékenyen menjen:

 

A Dobozok Minősége Számít

Válasszon erős, jó minőségű dobozokat. A gyenge falú dobozok nem nyújtanak megfelelő védelmet, és a benne lévő tárgyak könnyen megsérülhetnek.

 

Ne Terhelje túl a Dobozokat

Bár csapatunk könnyedén megbirkózik a nehéz dobozokkal is, túl sok súly miatt a doboz könnyen szétszakadhat.

 

Jelölje Meg a Dobozok Tartalmát

Írja rá minden dobozra, hogy mi van benne. Különösen fontos ez a törékeny tárgyak esetében, hogy a rakodók tudják, melyik dobozt kell óvatosan kezelni.

 

Készítsen Egy „Túlélő Dobozt”

Egy olyan dobozt, amelyben az alapvető szükségletek, mint váltóruha, tisztálkodási szerek, evőeszköz és pohár is megtalálhatók. Így az első órákban minden kéznél lesz.

 

Rögzítse a Lapraszerelt Bútorokat is

Használjon erős ragasztószalagot a lapraszerelt bútorok összetartására, és ha lehet, csavarokkal együtt, hogy később ne kelljen őket keresni.

 

Készítse Elő a Gépeket

Víztelenítse a mosó- és mosogatógépet, hogy ne legyenek túl nehézek és ne ázzanak el. A hűtőszekrényt is olvassza le és törölje ki 1-2 nappal a költöztetés előtt.


Díjmentes Ajánlatkérés!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet

Kérjük írja be a biztonsági szöveget